February 19, 2016

Barbecueman

me-smallEven voorstellen, ik ben Camiel (de barbecueman) Berkers, Brabander, Bourgondiër en Barbecuer. Vader van Jasmijn en Lukas, getrouwd met Floor en werkzaam in de retail security product ontwikkeling.

Naast techniek is eten en koken een grote passie, met name de barbecue. Ons hele gezin is fan van barbecue, het hele jaar door of het nu hoog zomer is of diep in de winter. Slow-cooking is super maar ook de gewone stukjes vlees maken we vaak klaar op een barbecue.

De barbecuepassie groeit en groeit. Buiten dat ik gemiddeld 4 keer per week zelf barbecue, ben ik jury bij internationale barbecuewedstrijden (KCBS, WBQA, SCA, World championship Whole Hog) en doe ik met mijn eigen barbecueteam (beterwordthetniet-bbq) mee aan wedstrijden. Ik heb een persoonlijke website over al mijn barbecuebelevenissen: barbecueman.eu

Als Bourgondische Brabander fotografeer ik graag en test ik, sinds 2014 met grote regelmaat producten, met name barbecue- en outdoor life gerelateerd. Eerst als onderdeel van barbecueman.eu maar nu, om alle reviews uniform op een centrale plaats te hebben staan, als zelfstandige site bbqreviews.nl. Op deze website vind je mijn reviews. Alle reviews en bijbehorende foto’s zijn door mijzelf gemaakt en getest, de reviews zijn een verslag van mijn ervaringen en het eindoordeel is niet gebaseerd op een prijs van het artikel.

logo-bqreviews