RVS skewers

Wat is het: 

RVS spiesen van Steven Raichlen

Hoe werkt het:

Als partner van The Companion Group worden onder de naam van Steven Raichlen een aantal mooie barbecuetools op de markt gezet.

Deze platte spiesen (skewers) zijn daar een goed voorbeeld van. De spiesen komen in een set van 2 of 4 stuks en zijn ruim 2cm breed en 45cm lang. Het materiaal is RVS waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

De spiesen zijn uitermate geschikt voor het maken van gehakt (Adana kebab), stukken vlees of vis maar ook groenten (bv. tomaat, grote champignons, courgette en aubergine). Door zijn platte vorm draaien de producten niet rond bij het draaien en keren (net als bij een ronde spies). Een ander groot voordeel is dat die platte RVS strip als warmtegeleider het vlees, vis of groenten ook van binnenuit verwarmd. Hierdoor is de grilltijd een stuk korter en heb je niet te maken met zwart van buiten en rauw van binnen. Het gaart gewoonweg egaler.

De foto’s:

 

Conclusie:

Spiesen komen in alle soorten en maten, met deze ben je meteen klaar. 1 spies is lang genoeg voor 1 persoon, ziet er stoer uit en zijn gemakkelijk in gebruik. Leuk om te geven nog leuker om te krijgen!

BBQreview.nl rating:  4 vlammen

vlam4